Ce fac vedetele pe timp de criza


Priviti in imagine pe Andrea Balan,in ce fel se poate monstra pentru o auditie in plus.Din pacate vulgaritata atrage foarte mult si fata are nevoie de bani.De la genul asta de show-uri si pana pe centura,scuze,un apartament de lux unde sa presteze contra cost e doar un pas.Si pun pariu ca s-ar gasi destui musterii pentru bunaciunea asta.Care isi mai aduce aminte de ea cand a debutat la TIP-TOP,MINI-TOP ce fetita cuminte si nevinovata era.Iar acum a ajuns sa se "prostituieze" intr-un amarat de spectacol.Ce face banul din om!

3 comentarii:

Brotacu' spunea...

Aia e ma ca tu daca n-ai avea gaura "n-ai sari din floare-n floare", in functie de cat da fiecare... S-a gasit moralistu' cu burta plina!

Păcală spunea...

Poate s-a gasit lupul moralist cu degetele de care se agata malaiul.As vrea eu!Dar cel putin,subiecte cat mai diverse dar in acelasi stil.In schimb tu ba tie frica de BGS,ba ai probleme cu prietenii tai.Apropo Coada de maimuta mai traieste sau a descoperit ca nu e profitabil sa faci blogging?

Brotacu' spunea...

Pacala originalu', sau coada de maimuta, cum ii zici tu, e la un curs, cu Stafie (aka Pampalau', cel care a stat la baza inspiratiei pt site-ul pampalai.com) si trebuie sa vina in Bucuresti saptamana viitoare. Lui Pacala de la Bucuresti ii e jena sa scrie, din cauza greselilor gramaticale si a kterincii facute pe seama sa; apropo, va fi tatic, a fost cu nevasta la control si se lauda la noi ca i-a zis doctoru' ca urmasul sau are 5 mm si daca vrea poate sa-i asculte inima cum bate. Sa-l fi vazut ce entuziasmat era...