Basescu loveste un copil cu pumnu



Nu stiu ce sa cred, o fi sau nu trucaj… e mai putin important decat faptul ca pe 6 decembrie ne asteapta ceea ce ar fi trebuit sa ofere poporului sansa catre un viitor mai bun. Cert este ca in seara asta s-a dovedit ca acuzatiile lui Basescu la adresa mogulilor, ce-i folosesc ca papusari pe Geoana, Antonescu si altii, sunt intemeiate, perfect reale, ca PSD si PNL vor lupta doar pentru interesele celor cu bani in dauna contribuabilului onest.

Dar nu pot sa uit nici de mandatul lui Traian Basescu, de rudele sale, de Udrea si Videanu, sau de cum PD-L-ul a jefuit si indatorat tara pana la 80 de mld euro.

Pacat ca pe 6 decembrie avem de ales intre doua optiuni ce ne vor conduce, in mod sigur, catre un trai mizer, coruptie ce va lua amploare, zadarnicirea serviciilor sociale (oricum, aproape inexistente) si multe altele greu de imaginat.

Pacat ca dreptul la vot este o iluzie, lasata de mass-media mogulilor, ca ii putem taxa pe politicieni o data la 4 sau 5 ani. Macar de am putea invalida alegerile de anul asta…

1 comentarii:

STAFIE spunea...

Ti-a fost greu sa scrii articolul asta ?? Evident a fost copiat cuvant cu cuvant de pe blogul lui Brotacu schimband doar titlul articolului. Oare nu te duce capu' sa concepi de unul singur un articol ?? Sau iti era teama ca vei face o sumedenie de greseli gramaticale si te-ai gandit tu cu mintea ta de moldovean batut in cap cu uluca din gard ca e mai rentabil sa copiezi...